Tanquen la primera fase amb derrota


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt masculí de l'Handbol Valldoreix cau (33-22) a la pista del Polinyà i tanca aquesta primera fase de la temporada amb derrota. El conjunt de Dani Lara, ja classificat per la lligueta d'ascens, ha pagat les baixes amb les que arribava al partit i ha patit una davallada física a la segona part que els ha costat la derrota. En el mateix grup l'Handbol Sant Cugat B s'endú la victòria (36-33) contra el Banyoles.

Durant la primera part els valldoreixencs han pogut competir malgrat les nombroses baixes. Tot i aguantar el primer temps, el joc que desenvolupaven els de Lara no mostrava gaires garanties. A la segona part ha arribat la davallada i el Polinyà, tot i no jugar un gran partit, s'ha endut la victòria per 11 gols contra un rival molt superior. El tècnic de l'Handbol Valldoreix, Dani Lara, ha destacat els contratemps que han minvat les opcions de l'equip.

Dani Lara

Ha sigut una setmana amb força càrrega física i juntament amb les baixes, l'equip se n'ha ressentit.



Amb aquesta última jornada els valldoreixencs acaben tercers al grup B de Segona Catalana, i es preparen ja per la lligueta de deu equips que donarà la possibilitat d'ascens. En el mateix grup, l'Handbol Sant Cugat B ha vençut el Banyoles i tanca aquesta primera fase també classificat per la lligueta d'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.