Pardo: 'Hem sortit empanats'

El mal inici de partit ha condemnat l'Handbol Sant Cugat, que ha acabat perdent contra el Manyanet (32-36). La pausa en el joc visitant s'ha imposat a la velocitat dels vermell-i-negres que, en algunes fases del partit, s'han precipitat. La reacció ha arribat tard i només ha servit per maquillar el marcador final. Aquesta derrota deixa quasi sense opcions de salvació als santcugatencs.

La bona actuació del porter i la intensa defensa del conjunt barceloní han impedit als santcugatencs mantenir-se vius en el partit. L'alta efectivitat visitant i la bona circulació de pilota complicaven les tasques defensives dels vermell-i-negres, que han intentat imprimir un alt ritme de joc oferint un gran desgast físic. S'ha arribat al descans 14-21, però la represa no ha fet més que eixamplar aquestes diferències. Quan faltaven 12 minuts per a l'acabament l'Handbol Sant Cugat perdia de 10 gols. La reacció santcugatenca ha arribat al tram final, però ha estat insuficient per capgirar un marcador que sempre ha estat dominat pel Manyanet. El segon entrenador de l'equip, Alberto Pardo, reconeix que han sortit empanats'.

Alberto Pardo

Hem començat adormits i empanats. En els últims minuts hem demostrat que teníem ganes de guanyar.

La setmana vinent visiten la pista del Poblenou.