L'Handbol Sant Cugat B i el Valldu inicien la fase d'ascens amb derrota

L'Handbol Valldoreix ha iniciat amb derrota la fase d'ascens

L'Handbol Sant Cugat B i l'Handbol Valldoreix han iniciat amb derrota la fase d'ascens a Primera Catalana. Els santcugatencs perden (32-25) a la pista del Sant Miquel en un matx dominat clarament pels locals. Els valldoreixencs també cauen derrotats (27-19) davant la Salle Bonanova que no dóna cap opció a l'equip de Dani Lara.

Primera jornada de la fase d'ascens per l'Handbol Sant Cugat B i l'Handbol Valldoreix i derrotes pels dos equips. Els dos conjunts han caigut davant rivals superiors que han demostrat ser millors sobre la pista. L'Handbol Sant Cugat B ha anat per darrera en el marcador des del minut set, però a la mitja part només perdia per tres gols de diferència. A la represa, el Sant Miquel ha demostrat la seva major experiència i qualitat amb un avantatge de set gols que s'han mantingut fins al final del matx deixant el resultat definitiu (32-25). L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat B, Joan Cinta, destaca el potencial dels locals que són clars aspirants a l'ascens.

Joan Cinta

El Sant Miquel ha demostrat que és un equip superior i que lluitarà per l'ascens.

Després d'aquesta jornada els vermell-i-negres ocupen la tercera posició i la propera jornada rebran la Salle Bonanova B, líder del grup. Precisament els barcelonins s'han convertit en el botxí de l'Handbol Valldoreix aquesta jornada. Els de Dani Lara han caigut derrotats (27-19) a pista barcelonina en un matx on la Salle Bonanova ha demostrat la condició de primer classificat. Els valldoreixencs, setens, juguen la propera jornada com a locals i rebran el Gavà, quart classificat amb nou punts.