El Tortosa no es presenta al partit contra l'Handbol Valldoreix femení


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Handbol Valldoreix

Imatge d'arxiu de l'Handbol Valldoreix

El matx entre l'Handbol Valldoreix femení i el Tortosa no es disputa al no presentar-se el conjunt tortosí per quedar incomunicat a causa del temporal de pluja. El club valldoreixenc només ha rebut la comunicació del Tortosa però no ha tingut cap informació de la Federació Catalana d'Handbol respecte a la suspensió del matx i resta a l'espera de saber si els donen el partit com a guanyat o bé s'ha de disputar.

El conjunt tortosí no s'ha presentat al matx corresponent a la 19a jornada de la Lliga Catalana. Les fortes pluges que ha viscut Catalunya en les darreres hores han estat la causa que ha argumentat el Tortosa tal com explica l'entrenador de l'Handbol Valldoreix femení, Ramon Salmurri.

Ramon Salmurri

Em van trucar i em van dir que s'havien quedat tirades a l'autopista. Però només tenim aquest avís, cap de la Federació Catalana d'Handbol.


El conjunt valldoreixenc està a l'espera que la Federació Catalana d'Handbol emeti un comunicat sobre la resolució del partit i saber si els hi donen la victòria o per contra han de disputar el partit contra el Tortosa. El comitè de competició de la Federació Catalana d'Handbol es reunirà dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.