El Tortosa no es presenta al partit contra l'Handbol Valldoreix femení

Imatge d'arxiu de l'Handbol Valldoreix

Handbol

Publicat el 13/mar/11 per Pedro Miserachs

El matx entre l'Handbol Valldoreix femení i el Tortosa no es disputa al no presentar-se el conjunt tortosí per quedar incomunicat a causa del temporal de pluja. El club valldoreixenc només ha rebut la comunicació del Tortosa però no ha tingut cap informació de la Federació Catalana d'Handbol respecte a la suspensió del matx i resta a l'espera de saber si els donen el partit com a guanyat o bé s'ha de disputar.

El conjunt tortosí no s'ha presentat al matx corresponent a la 19a jornada de la Lliga Catalana. Les fortes pluges que ha viscut Catalunya en les darreres hores han estat la causa que ha argumentat el Tortosa tal com explica l'entrenador de l'Handbol Valldoreix femení, Ramon Salmurri.

Ramon Salmurri

Em van trucar i em van dir que s'havien quedat tirades a l'autopista. Però només tenim aquest avís, cap de la Federació Catalana d'Handbol.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El conjunt valldoreixenc està a l'espera que la Federació Catalana d'Handbol emeti un comunicat sobre la resolució del partit i saber si els hi donen la victòria o per contra han de disputar el partit contra el Tortosa. El comitè de competició de la Federació Catalana d'Handbol es reunirà dimecres.