S'aferren a la lliga

Handbol

Publicat el 12/mar/11 per Axel Camarasa

L'Handbol Sant Cugat derrota el Cardedeu (37-32) i manté les opcions de salvar la categoria. Els santcugatencs encadenen dues victòries consecutives dos anys després i surten de la cua de la classificació en detriment del Cardedeu.

Els vermell-i-negres han fet una exhibició d'entrega, de lluita i de coratge conscients de la importància del triomf. L'inici del matx ha estat un intercanvi constant de cops amb el Cardedeu, sense que cap equip aconseguís un mínim marge d'avantatge. Dos contraatacs ràpids del Sant Cugat els han permès marxar al descans dos gols per sobre (17-15). A la represa, els santcugatencs han sortit diposats a sentenciar i s'han escapat de cinc gols, però les exclusions i algunes errades han posat el Cardedeu amb opcions. Aleshores han aparegut Lluís Calvera, amb 12 gols en el partit, i el porter Eloi Gutiérrez, que han guiat l'equip cap a la segona victòria consecutiva en dos anys. Dos punts que els treuen de la cua de la classificació i els permeten continuar lluitant per la permanència. El tècnic de l'equip, Javier Fernández, assegura que lluitaran fins el final.

Javier Fernández

Ens aferrem a la lliga. Guanyar avui ens permet tornar-nos a enganxar a la part de descens. Queden quatre partits i lluitarem fins el final.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






La jornada vinent visiten la pista del Pardinyes, equip amb opcions d'assolir les dues primeres posicions de la taula.