Els últims instants condemnen el Valdoreix

El Valldoreix ha perdut als últims segons

Handbol

Publicat el 19/mar/11 per Axel Camarasa

L'Handbol Valldoreix cau per la mínima davant el Gavà (23-24) en el segon partit de la fase d'ascens a Primera Catalana. Els valldoreixencs s'han refet d'un mal inici gràcies a la bona defensa, però han deixat escapar un avantatge de sis gols.

Un parcial d'1 a 6 en sis minuts ha obligat al tècnic del Valldoreix, Dani Lara, a demanar temps mort per reconduir la situació. Ha ajustat la defensa i ha esperonat els seus jugadors. La reacció ha estat fulgurant i els verd-i-negres han acabat superant el Gavà, marcant 11 gols i encaixat-ne tres fins al descans (12-9).

A la represa, els de Dani Lara han començat forts, aconseguit el màxim avantatge del partit (18-12). A partir d'aquí, el visitants han augmentat la intensitat i un parcial de 0 a 5 els ha donat vida. Tres exclusions seguides del Valldoreix han igualat el partit, amb un marcador d'empat a 22 gols en el minut 25. Als últims segons, una pèrdua de pilota ha servit al Gavà per avançar-se de contraatac. El Valldu ha disposat de l'últim atac, però ha acabat fallant. El president del club, Iván Martínez, creu que els ha faltat aguantar el ritme fins el final.

Iván Martínez

Quan hem començat a defensar ha estat quan hem aconseguit parcials positius. Quan hem deixat de defensar ens han fet gol. El problema ha estat no ser constant els 60 minuts.

La setmana vinent visiten el Garbí, en una nova oportunitat per sumar els primers punts.