El Tortosa torna a plantar el Valldoreix

Imatge d'arxiu

Handbol

Publicat el 24/mar/11 per Axel Camarasa / Pablo Vazquez

El partit de dimecres a la nit entre el conjunt femení del Valldoreix i el Tortosa tampoc s'ha disputat per una nova incompareixença de les tortosines. El Comitè d'Apel·lació ha acceptat el recurs del Tortosa contra la decisió del Valldu, avalada pel Comitè de Competició, de jugar dimecres. Ara els verd-i-negres hauran d'escollir una nova data per jugar el matx entre el 4 i el 10 d'abril, amb la lliga ja finalitzada.

Per segona vegada en 15 dies el partit entre el Valldoreix i el Tortosa s'ha hagut d'ajornar. Després de la primera absència tortosina, el Comitè de Competició va donar el dret al Valldoreix a fixar una nova data en comptes de donar el partit per perdut a les visitants. El conjunt dirigit per Ramon Salmurri va decidir disputar-lo aquest dimecres, una data incòmode per al Tortosa, amb la plantilla carregada de lesions.

El Comitè d'Apel·lació entén les dificultats del Tortosa per desplaçar-se a Valldoreix entre setmana i ha postposat el partit per a la setmana del 4 al 10 d'abril. El tècnic de l'equip valldoreixenc, Ramon Salmurri, creu que aquesta decisió els perjudica i vulnera la competició.

Ramon Salmurri

Entenem que és un greuge a la nostra entitat perquè som l'equip que ha fet les coses bé. A més, jugar el partit un cop hagi acabat la lliga és desvirtuar la competició.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







El Valldu haurà de decidir quin dia de la segona setmana d'abril vol disputar el partit.