L'Handbol Valldoreix aguanta només el primer temps


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Handbol Valldoreix femení perd (26-13) davant el Mataró, resultat que situa a les noies de Ramon Salmurri a la part baixa de la taula de la Lliga Catalana Sènior. L'equip santcugatenc ha fet una bona primera part, però no ha pogut aguantar el ritme de les mataronines en el segon període.

Mal resultat de les verd-i-negres a la pista del Joventut Handbol Mataró. Les valldoreixenques han plantat cara durant el primer temps a un equip situat en cinquena posició. A la represa però, s'ha imposat la presència física de les locals i les visitants no han pogut aguantar el ritme. Al final el resultat ha estat més ampli del que el joc de tots dos equips feia presagiar al descans.

La jugadora de l'Handbol Valldoreix Andrea de la Torre explica les claus del partit.

Andrea de la Torre

Al principi ha anat bé però a la segona se'ns han anat amb contraatacs.



La propera jornada l'Handbol Valldoreix rep l'Ascó, equip que té nou punts més que les valldoreixenques tot i que només estan dues posicions per sobre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.