Mor Juan José González, exdirectiu i exdelegat de l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Logo del club

Logo del club

L'exmembre de la directiva i exdelegat de l'Handbol Sant Cugat, Juan José González Sánchez, ha mort aquest matí després d'una llarga malaltia. El club ha transmès el seu condol a la família de González, pare dels exjugadors vermell-i-negres Juanjo i Jorge. La ceremònia serà aquest dimarts al Tanatori de Collserola a dos quarts de dues del migdia.

Juan José González ha estat vinculat a l'handbol de la ciutat durant molts anys. Havia estat membre de la directiva de l'Handbol Sant Cugat i també delegat del primer equip. A més, els seus fills Juanjo,Jorge i Antonio han estat jugadors amb una llarga trajectòria al club vermell-i-negre.

El president de l'Handbol Sant Cugat, Josep March, ha lamentat la mort de González i l'ha definit com una persona molt estimada pel club.

Josep March

Sempre havia seguit l'equip. Era una persona que vibrava amb l'equip sènior, i encara més quan hi jugaven els seus fills.



Gónzalez ha mort aquest dilluns al matí després de patir una llarga malaltia. El funeral serà aquest dimarts, a dos quarts de dues del migdia, al Tanatori de Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.