Amb el futur gens clar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Handbol Sant Cugat s'aferra a una possible reforma de categoria per part de la Federació Catalana per aconseguir una permanència a Lliga Catalana que, a hores d'ara, és impossible. L'objectiu vermell-i-negre és fer-se amb l'avantpenúltima plaça de la lliga i, per tant, ha de guanyar el Bordils aquest dissabte per tenir opcions d'assolir-la.

La derrota de la setmana passada davant el Parets després de tres victòries consecutives ha deixat el conjunt santcugatenc en una situació complicada quan falten dues jornades per acabar la lliga. Els vermell-i-negres aspiren a la tercera plaça per la cua per optar a una permanència que arribaria gràcies a una possible reforma de la categoria o la renúncia d'algun equip a pujar a Lliga Catalana. De moment, reben un Bordils que no s'hi juga res. El tècnic vermell-i-negre, Javier Fernández, explica que mantindran el seu estil de joc.

Javier Fernández

Independentment del rival, nosaltres continuarem jugant de la mateixa manera.



El partit entre l'Handbol Sant Cugat i el Bordils es juga dissabte a dos quarts de nou del vespre al Pav-3 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.