Perden les poques opcions que els hi queden

L'Handbol Sant Cugat (HSC) perd (23-26) davant el Bordils a la penúltima jornada de la Lliga Catalana. Els vermell-i-negres han dominat el marcador durant el primer temps tot i que ha acabat en empat. A la represa, els bordilencs han passat a controlar el joc i no han donat opció de triomf als santcugatencs.

L'HSC ha sortit al Pav-2 de la rambla del Celler amb la intenció de vèncer per tenir opcions de superar el Sant Martí Adrianenc. Els vermell-i-negres han anat per davant durant un primer temps en el que el màxim avantatge ha estat de dos gols. La intensitat defensiva local i la bona actuació del porter Eloi Gutiérrez els ha permés dominar el marcador, tot i que un llançament visitant a l'últim segon ha permès arribar al descans amb empat a 13.

A la represa, el partit ha continuat amb la mateixa intensitat, però en aquest segon període qui ha anat per davant ha estat el Bordils. De la mateixa manera que en el primer temps, els avantatges, aquest cop visitants, han estat de dos gols. En els últims 15 minuts de partit, l'equip visitant ha posat una marxa més i ha aconseguit distanciar-se fins acabar emportant-se el triomf per un ajustat 23 a 26.

El tècnic de l'HSC, Javier Fernández, destaca la qualitat de l'equip rival.