Empat per tancar la temporada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu de l'Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat empata a 34 gols contra La Roca en el darrer partit de la Lliga Catalana. Els santcugatencs han fet un bon partit i aconsegueixen un punt que no els és suficient per abandonar la penúltima posició del campionat. Els santcugatencs jugaran la propera temporada a la Primera Catalana.

L'equip santcugatenc tanca la temporada amb un empat a casa de La Roca, després d'un matx on han tingut el domini del joc i del marcador durant molts minuts. El primer temps ha finaltizat amb un 14 a 16 a favor dels santcugatencs. En el segon temps els locals s'han refet i s'han posat per davant en el marcador, tot i que els vermell-i-negres han aconseguit empatar a 34 per sumar un punt més i finalitzar el campionat amb 17 punts.

El president de l'Handbol Sant Cugat, Josep March, valora l'actuació de l'equip durant la temporada.

Josep March

Hem fet una temporada molt irregular. El mal inici ha condicionat molt la segona volta.


Un cop finalitzada la lliga regular els santcugatencs participaran en la Copa Catalana abans de la participació en el Ciutat de Sant Cugat al mes de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.