Bonaccini proposa un Handbol Sant Cugat més ambiciós


  • Comparteix:

El candidat Davide Bonaccini

El candidat Davide Bonaccini

Més projecció per l'Handbol Sant Cugat, aquesta és la premissa del candidat a la presidència de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, que, si no hi ha cap novetat durant el dia d'avui, es proclamarà president del club per manca de rivals. Bonaccini ha especificat la seva voluntat de solidificar les estructures de la institució, augmentar la projecció social i millorar la situació econòmica cercant noves formes d'ingressos publicitaris.

Ja es coneixen els noms de la junta que dirigirà Davide Bonaccini en cas que sigui, com tot sembla indicar, el nou president de l'Handbol Sant Cugat. El vicepresident serà Enrique Estrella, la comissió esportiva anirà a càrrec de Joan Sancho i Artur Vaz, la social serà controlada per Maria Maristany i les finances les gestionaran Jordi Benet, Mario Alcalá i JJ García. José Antonio Polo en serà el vocal. Bonaccini ha parlat de la major rellevància que ha de tenir el club santcugatenc dins la Federació Catalana, així com ha remarcat la necessitat de mantenir l'estructura del treball formatiu a fi que el primer equip estigui nodrit de jugadors de la casa. Dues propostes destaquen pel que fa la vessant social: la creació d'una grada jove que incentivi el públic que assisteix als partits i augmenti l'assistència, i la recerca d'un local social per les activitats de la institució, proposta per la qual ja s'han iniciat converses amb l'ajuntament. Bonaccini s'ha mostrat prudent però capacitat per dur a terme aquest projecte.

Davide Bonaccini

Sóc conscient que hi ha molts punts complicats, però valoro molt la qualitat humana d'aquesta junta




A nivell esportiu, Bonaccini ha destacat la prioritat de consolidar la secció femenina del club, així com la necessitat de millorar la formació dels entrenadors. Malgrat tot, el candidat a la presidència de l'Handbol Sant Cugat ha remarcat la bona feina feta per la junta anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.