L'Handbol Sant Cugat inicia la Copa Catalunya amb victòria


  • Comparteix:

Imatge d'axriu de l'Handbol Sant Cugat

Imatge d'axriu de l'Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat ha iniciat la Copa Catalunya amb triomf després de derrotar (34-30) la Salle Bonanova en la segona jornada de la competició. El matx ha estat molt igualat en tot moment, però s'ha decidit per la major efectivitat dels locals.

Després del seu descens a Primera Catalana, l'Handbol Sant Cugat ha iniciat la Copa Catalunya en la segona jornada de competició després de descansar en la primera. Els santcugatencs han guanyat (34-30) la Salle Bonanova en un matx molt igualat on cap dels dos equips ha ampliat un avantatge de més de dos gols en el marcador. Els vermell-i-negres han tingut més encert en atac i s'han endut el primer triomf a la Copa Catalunya. El tècnic de l'equip, Javier Fernández, satisfet amb el treball dels seus jugadors.

Javier Fernández

El partit ha estat molt igualat, però hem aprofitat millor el nostre encert atacant.




Després d'aquesta victòria, els vermell-i-negres jugaran la propera jornada a la pista de la Roca, conjunt de Primera Nacional i el màxim aspirant juntament amb l'Esplugues per accedir a la propera fase. Recordem que aquest grup de Copa Catalunya està integrat per cinc equips i únicament el primer passa la propera ronda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.