Bonaccini pren possessió del càrrec


  • Comparteix:

March i Bonaccini

March i Bonaccini

La nova junta directiva del Club Handbol Sant Cugat, presidida per Davide Bonaccini, ha pres possessió del càrrec aquest divendres després de l'última assemblea presidida per Josep March. El 13 de juny es farà el traspàs de poders definitiu. March ha expressat la seva confiança total en el nou equip i creu que poden millorar el projecte que ell ha liderat en els últims anys.

L'assemblea extraordinària d'aquest divendres ha servit per aprovar la modificació de quatre punts dels estatuts del club i per proclamar la candidatura de Davide Bonaccini presentada a la renovació de la junta directiva del club. Bonaccini serà virtualment nou president del Club Handbol Sant Cugat fins el 13 de juny, quan acaba l'actual mandat de Josep March i es farà el traspàs de poders.

El fins ara president del club vermell-i-negre, Josep March, confia en el projecte de la nova junta.

Josep March

Penso que hi haurà continuïtat i millora.



Bonaccini serà president del Club Handbol Sant Cugat fins el 2017, ja que el club ha modificat els seus estatuts d'acord amb la nova normativa del Consell Català de l'Esport i el seu mandat serà de sis anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.