L'Handbol Sant Cugat B venç el líder


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit d'aquesta temporada del Valldoreix

Imatge d'arxiu d'un partit d'aquesta temporada del Valldoreix

L'Handbol Sant Cugat B venç (37-31) el Gavà, líder del grup de fase d'ascens a Primera Catalana, en un bon partit dels santcugatencs. Les rotacions han estat la clau per arribar a un final del partit en el que l'Handbol Sant Cugat s'ha mostrat més fresc. En el mateix grup el Valldoreix, últim, ha caigut (30-34) a casa contra el Garbí, penúltim.

Cara i creu pels equips santcugatencs que disputen la fase d'ascens a Primera Catalana. El segon equip de l'Handbol Sant Cugat ha protagonitzat la sorpresa de la jornada en vèncer contra el líder, fent un molt bon partit. Malgrat que el matx ha estat igualat durant pràcticament tot el temps reglamentari, en els darrers minuts la major rotació de jugadors per part dels vermell-i-negres els ha proporcionat més forces i han pogut obrir una petita escletxa que han anat ampliant fins els sis gols finals. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Cinta, ha destacat la superioritat física en els darrers minuts com la clau de la victòria.

Joan Cinta

Ha estat un partit igualat pràcticament tota l'estona, però hem fet molts canvis i això s'ha notat al final del partit






De la seva banda, l'altre conjunt santcugatenc d'aquesta fase d'ascens ha patit una derrota dolorosa contra el Garbí. De fet, s'enfrontaven últim i penúltim, i els valldoreixencs han caigut en aquest particular duel a la cua de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.