Javi Fernández: 'Hem tutejat un Primera Nacional'

Imatge d'un partit de l'Handbol Sant Cugat

Handbol

Publicat el 8/mai/11 per Dani Aguilà

L'Handbol Sant Cugat cau (40-26) a la pista del La Roca, conjunt de Primera Nacional, tot i plantar cara durant els 20 primers minuts. El conjunt de Javier Fernández ha protagonitzat un bon joc en els primers compassos del partit, però ha tingut una davallada física, pròpia en una plantilla curta a finals de temporada. Ara els santcugatencs acumulen una victòria i una derrota a la Copa Catalunya.

Bones sensacions en els dos primers partits a Copa Catalunya de l'Handbol Sant Cugat. Després de la victòria de la setmana passada contra el La Salle Bonanova, el matx d'aquesta jornada es plantejava molt complicat atès el nivell del rival, un La Roca que ha quedat tercer a Primera Nacional. Als 20 primers minuts els vermell-i-negres han dut a terme un joc efectiu que ha fet durar l'empat en el marcador durant el primer període. A mesura que el partit anava avançant, la intensitat del La Roca i la manca de fons de banqueta ha fet que els locals ampliessin distàncies en l'electrònic fins a la diferència de 14 gols final. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Javier Fernández, ha valorat positivament el joc del seu equip.

Javier Fernandez

Hem tutejat durant 20 minuts a un equip de Primera Nacional.

Ara el conjunt santcugatenc té un balanç d'una victòria i una derrota, i la jornada que ve s'enfronta al Sant Martí Adrianenc B, equip de la mateixa categoria. Els de Fernández lluitaran per obtenir la primera plaça del grup A de Copa Catalunya, en el que es troba enquadrat, posició que li donaria l'accés a la segona fase.