L'Handbol Sant Cugat repetirà l'experiència de Dormagen


  • Comparteix:

L'acte ha tingut lloc a la Casa de Cultura

L'acte ha tingut lloc a la Casa de Cultura

El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, ha explicat a Cugat.cat que ja preparen una nova experiència d'intercanvi a la ciutat alemanya de Dormagen. En l'acte en què el club ha fet un visionat de les fotografies que es van fer durant l'estada dels conjunts juvenil i cadet, el president s'ha mostrat molt satisfet de la unió que s'ha creat entre tots els participants.

Els dos conjunts de l'entitat santcugatenca van fer l'estada a Alemanya durant la Setmana Santa. Aquest divendres el club ha emés un DVD amb fotografies per als jugadors i després ha aprofitat per fer un pica pica. El president del club santcugatenc, Davide Bonaccini, s'ha mostrat molt satisfet amb els jugadors del club, pel vincle que s'ha creat entre ells des de l'estada.

Davide Bonaccini

En el viatge de tornada tots ja estaven junts i no es notava la diferència d'edat. Des que han tornat la relació entre ells és diferent.



A l'acte també ha assistit el regidor d'Esports, Xavier Amador, que s'ha mostrat molt orgullós amb l'Handbol Sant Cugat pel fet de fomentar els valors que fomenten.

Xavier Amador

Fomenten els valors i la formació de la persona. Un intercanvi com aquest és un exemple.



Tot i que encara no hi ha dates fixades. Davide ha explicat a Cugat.cat que el club santcugatenc i el club alemany ja estan preparant futurs intercanvis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.