Tercer partit a Copa Catalana per l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge dels vermell-i-negres

Imatge dels vermell-i-negres

L'Handbol Sant Cugat afronta un nou partit de Copa Catalana davant l'Esplugues aquest divendres al Pav-3 de la rambla del Celler a partir de dos quarts de deu de la nit. Els vermell-i-negres afronten el penúltim partit de la competició amb la intenció de guanyar el matx i igualar a punts amb el rival d'aquesta jornada.

Els vermell-i-negres se situen com a tercers classificats del grup A amb una victòria i una derrota. El seu rival, l'Esplugues, ha jugat un partit més que l'Handbol Sant Cugat i té dues victòries i una derrota. Una victòria vermell-i-negre els situaria amb els mateixos punts que els rivals dels santcugatencs d'aquesta jornada, l'Esplugues.

El partit entre l'Handbol Sant Cugat i l'Esplugues es disputa divendres a dos quarts de deu del vespre al Pav-3 de la rambla del Celler. L'últim partit d'aquesta primera fase de la Copa Catalana pels vermell-i-negres es juga dilluns al camp del Sant Martí Adrianenc B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.