HSC B i Handbol Valldoreix continuaran a Segona Catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Derrotes de l'Handbol Sant Cugat B contra el Molins de Rei (31-33) i de l'Handbol Valldoreix (22-26) contra el Sant Miquel. Si bé els valldoreixencs no tenien cap opció d'ascens, la derrota de l'Handbol Sant Cugat B el priva de pujar de categoria i la propera temporada tots dos conjunts continuaran a la Segona Catalana.

Un mal inici de partit de l'Handbol Sant Cugat ha condicionat la resta d'un matx que ha començat amb un parcial de cinc gols en contra pels vermell-i-negres. Poc a poc l'Handbol Sant Cugat s'ha anat ficant en el partit i ha anat escurçant el desavantatge fins aconseguir empatar el matx. En el segon temps, els visitants s'han tornat a posar per davant en el marcador i els santcugatencs han tornat a anar a remolc. En els darrers minuts l'equip de Joan Cinta ha tornat a retallar el resultat en contra però no ha estat capaç de donar la volta a un marcador que ha finalitzat amb 31 a 33 pel Molins de Rei.

El jugador de l'Handbol Sant Cugat B Pau Llinàs comenta la temporada dels vermell-i-negres.

Pau Llinàs

La primera fase de la temporada va ser molt bona, però amb el descens del primer equip hem baixat els braços.




Amb aquesta derrota el sènior B de l'Handbol Sant Cugat finalitza en setena posició en la fase d'ascens a Primera Catalana. Per la seva banda, l'Handbol Valldoreix perd per quatre gols (22-26) contra el Sant Miquel i finalitza com a cuer de grup en la fase d'ascens a Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.