HSC B i Handbol Valldoreix continuaran a Segona Catalana

Imatge d'arxiu

Handbol

Publicat el 21/mai/11 per Pedro Miserachs

Derrotes de l'Handbol Sant Cugat B contra el Molins de Rei (31-33) i de l'Handbol Valldoreix (22-26) contra el Sant Miquel. Si bé els valldoreixencs no tenien cap opció d'ascens, la derrota de l'Handbol Sant Cugat B el priva de pujar de categoria i la propera temporada tots dos conjunts continuaran a la Segona Catalana.

Un mal inici de partit de l'Handbol Sant Cugat ha condicionat la resta d'un matx que ha començat amb un parcial de cinc gols en contra pels vermell-i-negres. Poc a poc l'Handbol Sant Cugat s'ha anat ficant en el partit i ha anat escurçant el desavantatge fins aconseguir empatar el matx. En el segon temps, els visitants s'han tornat a posar per davant en el marcador i els santcugatencs han tornat a anar a remolc. En els darrers minuts l'equip de Joan Cinta ha tornat a retallar el resultat en contra però no ha estat capaç de donar la volta a un marcador que ha finalitzat amb 31 a 33 pel Molins de Rei.

El jugador de l'Handbol Sant Cugat B Pau Llinàs comenta la temporada dels vermell-i-negres.

Pau Llinàs

La primera fase de la temporada va ser molt bona, però amb el descens del primer equip hem baixat els braços.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Amb aquesta derrota el sènior B de l'Handbol Sant Cugat finalitza en setena posició en la fase d'ascens a Primera Catalana. Per la seva banda, l'Handbol Valldoreix perd per quatre gols (22-26) contra el Sant Miquel i finalitza com a cuer de grup en la fase d'ascens a Primera Catalana.