Els veterans es queden a les portes de la final


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del conjunt veterà

Imatge d'arxiu del conjunt veterà

El conjunt veterà de l'Handbol Sant Cugat perd (30-29) davant el Garbí en les semifinals de la Lliga Catalana Màsters. El conjunt santcugatenc, poc encertat durant el primer temps, s'ha quedat a les portes de la final.

El conjunt local ha sortit molt ben posicionat i amb molta efectivitat de cara al gol. En canvi, els santcugatencs no han estat massa encertats durant el primer període, que han arribat a perdre de 10 gols de diferència.
A la represa els santcugatencs han sortit més concentrats i han fet una gran segona part, que els ha permés ajustar el marcador. Tot i això ha estat el Garbí el que ha vençut i, per tant, ha aconseguit l'accés a la final del campionat.
El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, es mostra satisfet perquè els veterans hagin arribat a les semifinals.

Davide Bonaccini

Hem perdut només d'un gol, ho hem intentat. Estem satisfets d'haver arribat a les semifinals.



La final de la Lliga Catalana Màsters la jugaran el Garbí i el Sant Quirze, que ha arribat a la final després de vèncer el La Roca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.