Finals a la vista

Imatge d'arxiu del juvenil A

Handbol

Publicat el 25/mai/11 per Pedro Miserachs

El juvenil A de l'Handbol Sant Cugat (HSC) disputa aquest diumenge les semifinals de la Copa Catalunya contra el Sant Joan Despí. Dos conjunts més de l'HSC, el juvenil B masculí i el cadet femení, juguen dissabte partits de semifinals de la Copa Federació, contra el Montgrí i el Riudellots respectivament.

El planter del conjunt vermell-i-negre continua donant els seus fruits i l'Handbol Sant Cugat ha plantat tres equips en les semifinals de la Copa Catalunya i Copa Federació.

El juvenil A s'ha classificat per a les semifinals de la Copa Catalunya després de guanyar 37-23 el seu darrer partit de classificació contra l'Handbol Cardedeu. Aquest diumenge jugarà el seu partit de semifinals contra el Sant Joan Despí al Pav-3 de la rambla del Celler. L'altre semifinal la jugaran l'Handbol Parets contra l'Handbol Cardedeu.

L'entrenador del juvenil A de l'HSC, Joan Sancho, creu que tot i jugar a casa el partit serà molt igualat.

Joan Sancho

Els vam guanyar en els dos partits de lliga. Juguem a casa i hauríem de guanyar, però a un partit mai se sap.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El nois del juvenil B es juguen l'accés a la final de la Copa Federació aquest dissabte a dos quarts d'una a la pista de l'Handbol Montgrí. El santcugatencs van superar a quarts de final l'Handbol Sant Just (28-26). L'altra semifinal la juguen l'Handbol Sabadell i l'Handbol Sant Quirze.

I les noies del cadet estan també molt a prop de la final i es jugaran la classificació aquest dissabte a partir de les deu del matí al Pav-2 de la rambla del Celler contra l'Handbol Riudellots. A la final esperarà el vencedor de l'Handbol Vilanova del Camí i l'Handbol Ascó.

Qui encara no està a semifinals són els jugadors del cadet B , que han de disputar la tornada de quarts de final a casa contra l'Handbol Cambrils. A l'anada, els santcugatencs van guanyar a la pista dels del Baix Camp (25-30) i dissabte a partir de dos quarts de dotze del migdia juguen al Pav-2 de la rambla del Celler.