Ple de victòries del planter de l'HSC


  • Comparteix:

Imatge del Juvenil A de l?HSC

Imatge del Juvenil A de l?HSC

El conjunt juvenil A de l'Handbol Sant Cugat accedeix a la final de la Copa Catalunya després de derrotar (34-16) el Sant Joan Despí. A la Copa Federació els equips juvenil B masculí i el cadet femení vermell-i-negre es classifiquen per la final. En la mateixa competició, el cadet B i l'infantil B passen a semifinals després de superar l'Handbol Cambrils i l'Handbol Cerdanyola.

Gran cap de setmana pel planter santcugatenc que ha classificat tres equips per les finals de Copa Catalunya i Copa Federació. El conjunt juvenil A ha superat clarament el Sant Joan Despí (36-14) i entra a la gran final que jugarà contra l'Handbol Parets. L'equip de Joan Sancho ha demostrat la seva superioritat a la pista i contra l'Handbol Parets pot certificar la seva gran temporada.

A la Copa Federació, el juvenil B ha guanyat a semifinals l'Handbol Montgrí en un matx que s'ha decidit a la pròrroga (38-40). El juvenil B jugarà la final contra l'Handbol Sabadell. L'Handbol Ascó serà el rival del cadet femení que ha superat a semifinals l'Handbol Riudellots per un marcador ajustat (26-23). Tots tres conjunts disputaran la final aquest dissabte a Vendrell.

A semifinals han passat el cadet B masculí i l'infantil B. Els cadets s'han desfet a quarts de final de l'Handbol Cambrils (35-23) en un partit on no han tingut gaires problemes per mostrar la seva superioritat a la pista. Més difícil ha estat per l'infantil B que ha superat (22-20) a l'Handbol Cerdanyola i està també a un pas de la final de la Copa Federació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.