L'Handbol Sant Cugat guanya en els darrers instants a la pista de l'Esplugues

Handbol

Publicat el 12/nov/11 per Pedro Miserachs

L'Handbol Sant Cugat venç (23-24) a la pista de l'Handbol Esplugues a la setena jornada del grup 2 de Primera Catalana. Després d'un primer temps en què els porters de tots dos equips han estat els protagonistes, en el segon els atacs s'han imposat i els santcugatencs han aconseguit el gol de la victòria a falta d'un minut.

El conjunt vermell-i-negre ha aconseguit la victòria a una pista complicada davant un rival molt jove però amb jugadors de molta qualitat. En el primer temps la bona actuació dels porters ha provocat que el marcador hagi estat molt curt. En el segon, tots dos equips han estat més encertats en atac i han aconseguit una major eficàcia cara porteria, mantenint-se la igualtat del primer temps. Però en els instants finals els santcugatencs han aconseguit un gol que ha donat la victòria per mínima per continuar a la part alta de la classificació.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Javier Fernández, creu que el matx ha tingut dues parts molt diferenciades.

Javier Fernández

La primera part ha estat molt defensiva i a la segona hem estat més encertats i ens hem endut la victòria.

La següent jornada els santcugatencs visiten la pista de l'Handbol Fornells.