Victòria de l'Handbol Sant Cugat en un partit marcat per l'agressivitat rival

L'Handbol Sant Cugat (HSC) guanya (30-27) el Sant Miquel en partit corresponent a la desena jornada del grup B de la Primera Catalana. Els santcugatencs no han dominat el marcador fins la segona part en un partit marcat per la intensitat del conjunt rival, que ha acabat amb dos jugadors expulsats.

El partit, que s'ha jugat a les instal·lacions del Pav-2 de la rambla del Celler, no ha començat bé pels vermell-i-negres, que han anat a remolc gran part del primer temps. No ha estat fins el minut 24 quan l'Handbol Sant Cugat s'ha col·locat per primera vegada per davant en el marcador i s'ha arribat al descans amb un 12 a 11 favorable als santcugatencs.

A la represa el guió del partit ha canviat. Quan només s'havien jugat quatre minuts el Sant Miquel s'ha quedat temporalment amb quatre homes, fet que el conjunt santcugatenc ha aprofitat per ampliar l'avantatge en el marcador. Tot i que els santcugatencs han dominat l'electrònic durant tot el segon temps, s'ha arribat al final del partit amb un resultat ajustat. Al final, victòria de l'Handbol Sant Cugat que el manté en zona d'ascens.

L'entrenador del l'Handbol Sant Cugat, Javier Fernández, es mostra satisfet per la victòria.

Javier Fernández

Una victòria en què el més important són els dos punts. Ha estat un partit estrany. Ens ha costat entrar en el partit. Ha estat un petit accident.

La setmana que ve la lliga s'atura i torna el tercer cap de setmana de desembre. L'Handbol Sant Cugat visitarà el Sant Quirze.