L'Handbol Sant Cugat visita la pista de l'últim classificat buscant el lideratge


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat vol continuar guanyant

L'Handbol Sant Cugat vol continuar guanyant

L'Handbol Sant Cugat visita aquest diumenge la pista del Sant Quirze en la jornada 11 del grup B de la fase prèvia de Primera Catalana. Els vermell-i-negres són segons, amb un partit més que el líder, però amb una victòria es mantindrien a la part més alta de la taula.

L'Handbol Sant Cugat està en el millor moment de la temporada i prova d'això són les quatre victòries consecutives. Aquesta dinàmica ha portat els vermell-i-negres a situar-se al capdamunt de la taula empatats amb el Sabadell, tot i que els santcugatencs han disputat un partit més. A priori, el rival d'aquest cap de setmana és idoni per continuar amb la bona ratxa. El Sant Quirze és últim i encara no ha guanyat cap partit. Malgrat la teòrica superioritat vermell-i-negra, el tècnic de l'equip, Javier Fernández, assegura que és una final i que aprofitarà per fer rotacions.

Javier Fernández

És un partit per donar minuts a jugadors que no juguen tant. Ells no tenen res a prendre i fins que no ens classifiquem cada matx és una final.





El partit entre santcugatencs i quirzetencs es disputa diumenge a dos quarts d'una del migdia a Sant Quirze del Vallès.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.