Andrea de la Torre es perd el que resta de temporada


  • Comparteix:

'Andrew sempre amb un somriure' és el missatge d'ànim de les seves companyes

'Andrew sempre amb un somriure' és el missatge d'ànim de les seves companyes

La jugadora santcugatenca del KH-7 Balonmano Granollers, Andrea de la Torre, estarà sis mesos de baixa després de patir una luxació al genoll. Aquesta lesió, que s'ha fet durant un entrenament, provocarà que es perdi el que resta de temporada. D'aquesta forma, de la Torre no podrà ajudar el conjunt vallesà, actual líder de Lliga Catalana.

Males notícies per a la santcugatenca del Balonmano Granollers que diu adéu a la temporada després de patir una luxació en el genoll durant un entrenament. A més, la lesió arriba en un mal moment, ja que el Granollers és líder de Lliga Catalana, màxima divisió nacional. Una posició que, de seguir així, podria acabar la temporada lluitant per l'ascens a Divisió d'Honor B.

La santcugatenca i jugadora del KH-7 Balonmano Granollers, Andrea de la Torre, lamenta aquesta lesió.

Andrea de la Torre

Sis mesos per tornar a la pista d'handbol. A nivell d'anims estic bé, però estudio INEF. Estic de baixa i faré el que pugui.


D'altra banda, aquesta lesió fa que Andrea de la Torre no pugui ser la seleccionadora del conjunt infantil de Catalunya al campionat estatal que es disputa a Torrepacheco, a Murcia, la primera setmana de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.