L'Handbol Sant Cugat cau a la pista del Cornellà i perd tres jugadors per lesió

Imatge d'arxiu

Handbol

Publicat el 21/gen/12 per Pedro Miserachs

L'Handbol Sant Cugat perd (30-27) contra l'Handbol Cornellà a la 13a jornada de la Primera Catalana. Els santcugatencs no han fet un bon partit i només s'han posat per davant en el marcador en el segon temps, però les errades en moments clau han fet sumar als vermell-i-negres una derrota que ha vingut acompanyada de diverses lesions.

La derrota no aparta els santcugatencs de l'objectiu d'entrar a la lligueta per l'ascens de categoria. Tot i perdre es mantenen segons i ocupen una de les quatre places que donen dret a participar als play off. A més de perdre els punts, els vermell-i-negres han patit les lesions de Quim, Martí Nicolau i Gerard March, i són dubte per la propera jornada.

En el primer temps el matx ha estat dominat pels locals que no han aconseguit un avantatge molt gran i han deixat amb vida a un equip santcugatenc que en el segon temps ha remuntat però no ha sentenciat. El Cornellà ho ha aprofitat i ha tornat ha donar la volta al partit gràcies a les errades dels santcugatencs.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Javier Fernández, creu que les errades han condicionat el resultat.

Javier Fernández

A la primera part no hem estat molt encertats i les lesions ens han bloquejat. Hem tingut errades importants i hem perdut.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La següent setmana l'Handbol Sant Cugat rep el líder, el Sabadell Handbol.