L'Handbol Sant Cugat pateix però venç l'Handbol Fornells

Handbol

Publicat el 18/feb/12 per Pedro Miserachs

L'Handbol Sant Cugat (HSC) guanya (34-31) l'Handbol Fornells a la penúltima jornada de la primera fase de Primera Catalana. Els santcugatencs no han acabat de rematar el partit quan anaven per davant i han vist com els visitants l'han igualat, i no ha estat fins el final quan els vermell-i-negres han aconseguit distanciar-se en el marcador.

Tot i que els homes de Javier Fernández han estat superiors en els primers minuts de partit, amb distàncies de fins a tres gols, els visitants han aconseguit igualar les forces aprofitant la relaxació santcugatenca en un matx sense transcendència a la classificació. El primer temps ha finalitzat amb el marcador un gol amunt pels vermell-i-negres (18-17).

A la represa el Fornells ha sortit amb més intensitat i ha aconseguit posar-se per davant en el lluminós. Però els locals han reaccionat i en els darrers minuts, aprofitant la major profunditat de la banqueta, han aconseguit empatar i tornar a distanciar-se en un final de partit que s'ha caracteritzat pels ràpids contratacs en les dues porteries.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Javier Fernández, creu que la part més important de la temporada comença ara.

Javier Fernández

Penso que és important guanyar i ara no queden més proves i el proper partit hem d'anar a guanyar.

La següent jornada els santcugatencs visiten el Sant Martí Adrianenc, que en espera de saber el resultat del Cornellà, es podria jugar contra els santcugatencs la seva presència als play-off d'ascens a Lliga Catalana.