L'Handbol Sant Cugat guanya el Molins de Rei i es manté líder


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Handbol Sant Cugat guanya (23-31) contra el Molins de Rei en la 4a jornada de la fase d'ascens a Lliga Catalana. Amb aquest triomf davant el cuer els santcugatencs continuen liderant la classificació amb 15 punts.

Gran temporada la que està realitzant l'Handbol Sant Cugat que aquest dissabte s'ha imposat clarament a la pista del Molins de Rei deixant clar la diferència entre tots dos equips a la classificació. L'Handbol Sant Cugat és líder amb 15 punts, sis victòries, un empat i dues derrotes. En canvi, el Molins de Rei és cuer amb tres punts, una victòria, un empat i set derrotes. A més, segons els resultats dels seus perseguidors els santcugatencs podrien ampliar l'avantatge. I és que aquesta jornada s'enfronten el Sabadell amb la Salle, tots dos amb 11 punts i ara mateix rivals directes dels de Javier Fernández.

La propera jornada, el segon cap de setmana d'abril, l'Handbol Sant Cugat rebrà el Sant Vicenç, tercer classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.