L'Handbol Valldoreix cau a la primera jornada de Copa Catalana contra l'Handbol Gavà


  • Comparteix:

El Valldu femení no ha pogut donar la sorpresa contra el Gavà

El Valldu femení no ha pogut donar la sorpresa contra el Gavà

L'Handbol Valldoreix cau (24-18) a la pista de l'Handbol Gavà en la primera jornada de Copa Catalana, competició que arriba després de la fase regular de Lliga Catalana femenina. El matx es presentava complicat tenint en compte la diferència dels dos equips a la classificació a la primera fase, i les de Ramón Salmurri no han pogut donar la sorpresa de la jornada.

Debut amb derrota de les valldoreixenques davant un equip que centra el seu potencial al contraatac i en la seva alta anotació. L'Handbol Valldoreix va acabar en penúltima posició a la fase regular de Lliga Catalana, amb només tres victòries. El Gavà, de la seva banda, arribava a aquesta competició després de ser sisè amb 12 triomfs. Les de Salmurri no han pogut contradir les previsions, com tampoc ho ha pogut fer l'Handbol Sant Vicenç, cuer a la fase regular, que rebia el setè, el Joventut Handbol Mataró. El partit ha acabat amb victòria per a les mataronines.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.