L'Handbol Sant Cugat ensopega amb el Sant Vicenç i es complica l'ascens de categoria

L'Handbol Sant Cugat perd contra el Sant Vicenç (28-29) en la cinquena jornada de la fase d'ascens a Lliga Catalana. Un partit molt igualat en què els vermell-i-negres no han sabut imposar-se a un rival que ha pressionat en tot moment. Amb aquest resultat, els santcugatencs perden una bona oportunitat d'apropar-se a l'ascens matemàtic.

Els dos equips han demostrat perquè són els dos millors de la fase d'ascens. La diferència en el marcador no ha estat de més de dos gols fins els últims cinc minuts de la primera part, quan el Sant Vicenç ha arribat a allunyar-se dels locals a quatre gols. El ritme de joc s'ha vist aturat en diverses ocasions per les múltiples faltes que tots dos conjunts han protagonitzat. Prova d'això han estat els nombrosos penals que l'arbitre ha xiulat, la majoria d'ells a favor de l'Handbol Sant Vicenç.

Els visitants han marxat al descans amb un avantatge de tres gols, distància que no ha fet decaure l'ànim dels santcugatencs que han iniciat la segona part amb molta força. Els vermell-i-negres han aconseguit igualar el partit amb grans jugades d'atac. El rival ha cedit i ha fallat dos penals. Quan semblava que el més probable era que el partit acabés amb empat, el Sant Vicenç ha fet el gol de la victòria. La pressió i els xiulets del públic no han donat l'empenta definitiva als locals que han perdut per un gol de diferència en l'últim minut.

El tècnic dels santcugatencs, Javier Fernández, reconeix que han de guanyar en la propera jornada, però valora el bon paper de l'equip durant el partit.

Javier Fernández

No hem tingut sort. Hem arribat al final amb opcions però no hem pogut guanyar. Hem de seguir treballant.

En la propera jornada, l'Handbol Sant Cugat viatja a la pista del Palautordera amb l'objectiu de guanyar sinó es vol complicar la fase d'ascens.