L'Handbol Sant Cugat defensa el lideratge a Palautordera


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Handbol Sant Cugat juga aquest dissabte a les sis de la tarda a la pista del Palautordera en la 6a jornada de la fase d'ascens a Lliga Catalana. Els santcugatencs són líders, però empatats a punts amb La Salle Bonanova i l'Handbol Sant Vicenç. El Palautordera és quart a un punt dels santcugatencs.

L'Handbol Sant Cugat es desplaça a la pista del Palautordera amb l'ambició d'aconseguir una victòria per pal·liar la derrota de la passada jornada a casa contra el Sant Vicenç. Els santcugatencs fins el moment han guanyat un partit com a visitants i n'han perdut un altre. Aquesta estadística és bona per als partits jugats a domicili segons la filosofia del seu tècnic, Javier Fernández, però com a locals han de millorar per tal d'aconseguir l'objectiu de l'ascens.

Javier Fernández

Si vols pujar de categoria has de guanyar sempre a casa i anar a puntuar a fora.



El rival d'aquest setmana no serà fàcil ja que també té opcions d'ascens en ser a un punt dels tres primers, Handbol Sant Cugat, La Salle Bonanova i Sant Vicenç. En el partit de la primera volta els santcugatencs van guanyar d'un gol (31-30). El matx entre el Palautordera i l'Handbol Sant Cugat es disputa aquest dissabte a les sis de la tarda al pavelló Els Quatre Hereus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.