L'Handbol Sant Cugat femení, a l'espera de saber si es reprèn o no el partit contra el Cervera

La lesió d'una jugadora del Cervera marca el partit que l'Handbol Sant Cugat femení ha jugat a casa aquest diumenge. A l'espera de confirmar si el matx es reprendrà més endavant, la 23a jornada de Primera Catalana deixa el marcador provisional de 20-4. Malgrat l'incident, les santcugatenques han mostrat una millora en atac i en el joc d'equip.

Un partit que havia de ser tranquil per a les santcugatenques s'ha vist aturat per l'accident d'una de les rivals. Quan passava un minut de la represa, la jugadora cerverina que es disposava a llençar a porteria s'ha vist placada per una defensa que ha fet que es desequilibrés i patís una lesió al turmell. Encara no es coneix la gravetat de la lesió però tot sembla indicar que és important. A causa d'això, el partit ha quedat provisionalment suspès. El tècnic de les santcugatenques, Pol Giménez, apunta al Cervera per decidir si el partit es reprendrà o no.

Pol Gimenez

Si el Cervera vol es reprendrà el partit, però el més provable és que quedi suspès o anul·lat.

A banda d'aquest infortuni, les vermell-i-negres han dominat la primera part. Les santcugatenques han mantingut una bona intensitat en el primer quart d'hora del partit, però després han abaixat el to. A priori, el partit d'aquest diumenge no havia de donar complicacions a l'HSC. El Cervera, cuer a la taula, competeix per primera vegada en la lliga de Primera Catalana.

En la propera jornada, les santcugatenques visiten la pista del Sant Vicenç, rival directe en la classificació.