Bonaccini: 'Al final l'èxit del partit serà dels jugadors i també de la grada'

Bonaccini anima la gent a omplir el pavelló

Handbol

Publicat el 27/abr/12 per Axel Camarasa

El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, espera que la grada del pav 3 de la rambla del Celler s'ompli de gom a gom per animar l'equip en el decisiu partit contra la Salle Bonanova d'aquest diumenge. Una victòria vermell-i-negra suposaria el retorn a Lliga Catalana. Cugat.cat farà un seguiment especial del partit.

L'Handbol Sant Cugat es juga gran part de les opcions d'ascens aquest diumenge contra la Salle Bonanova. Tots dos conjunts ocupen les primeres places de la taula i qui guanyi serà matemàticament conjunt de Lliga Catalana. El president del club, Davide Bonaccini, destaca la importància del públic per ajudar l'equip durant l'enfrontament.

Davide Bonaccini

És molt important que tinguem el pavelló amb el màxim de gent possible. Al final l'èxit del partit serà del jugadors i també de la gent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





En cas d'assolir l'ascens aquest diumenge el club es planteja l'opció de festejar-ho la setmana vinent durant l'últim partit de la fase d'ascens en què reben el Molins de Rei. El matx contra la Salle Bonanova es disputa aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia amb un seguiment especial de Cugat.cat.