L'Handbol Sant Cugat, a Lliga Catalana

Imatge de la celebració

L'Handbol Sant Cugat ja és equip de Lliga Catalana. Els vermell-i-negres han certificat l'ascens en la victòria contra el Molins de Rei (27-21) a la darrera jornada de la fase d'ascens a la màxima categoria de l'handbol català. L'equip de Javier Fernández no ha fallat en el matx decisiu i ha superat còmodament un equip que ja no s'hi jugava res. En el primer any de Davide Bonaccini com a president de l'entitat, el conjunt santcugatenc recupera una categoria que va perdre la temporada passada. Mira el reportatge a Cugat tv

L'Handbol Sant Cugat ja és equip de Lliga Catalana, tot i que l'inici del partit feia preveure més complicacions de les esperades. El Molins de Rei ha sortit més entonat en el partit com demostra el parcial de 0 a 2. Tot i que els vermell-i-negres han igualat el marcador a dos gols els visitants han seguit dominant en el marcador amb avantatges de fins a tres gols. El conjunt santcugatenc no estava còmode i es notaven els nervis en els primers minuts. Poc a poc però, els homes de Javier Fernández s'han anat posant a to i en els últims cinc minuts s'han aconseguit avançar per primer cop i amb un parcial de 4 a 0 han arribat al descans amb el marcador de 13 a 10. A la represa, ha continuat el bon joc local i ràpidament han tret un avantatge de set gols. Amb el pas dels minuts els vermell-i-negres han aguantat el resultat, mentre arribaven bones notícies dels rivals directes que donaven l'ascens matemàtic a l'Handbol Sant Cugat. A un minut i mig pel final, en un temps mort Javier Fernández ha volgut honrar el segon entrenador de l'equip la temporada passada, desaparegut el juny de l'any passat.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Javier Fernández, mostra la seva satisfacció per l'èxit aconseguit.

Javier Fernández

És una sensació meravellosa, portem tot l'any treballant. Semblava fàcil, però no ho ha estat.

El president de l'entitat, Davide Bonaccini, mostra la seva alegria per l'objectiu acomplert just el dia que fa un any que va estrenar el càrrec.

Davide Bonaccini

L'aniversari el celebrem amb l'ascens. Els nois han treballat com un equip.

Amb els altres resultats que s'han donat l'Handbol Sant Cugat ha acabat com a primer classificat.