El Sant Cugat Esport femení cau per la mínima contra el líder, l'Espanyol C


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt femení del Sant Cugat Esport perd (2-1) contra l'Espanyol C, líder destacat de la Preferent, en un partit marcat pel minut 35 quan s'han marcat els tres gols del matx. Les de Tono Cadevall han tingut opcions de puntuar en un camp complicat el de l'Espanyol que és líder a vuit punts del segon classificat.

La penúltima jornada de la competició a Preferent ha dut una derrota a les de Tono Cadevall. Tot i això, el matx era el més complicat que es pot disputar a la Preferent i les santcugatenques han estat a prop de sortir del camp del líder, l'Espanyol C, puntuant. De fet, en els dos enfrontaments amb l'equip més potent de la categoria, les vermell-i-negres han perdut per un gol, ja que al partit d'anada a la ZEM Jaume Tubau van caure per 3-4.

El SantCu no ha pogut encadenar la segona victòria consecutiva i, quan manca només una jornada per acabar la competició, es troba a la part tranquila de la classificació amb 43 punts. L'equip de Tono Cadevall es podrà acomiadar de l'afició a casa contra l'Igualada, cinquè classificat, a l'últim partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.