Javier Fernández deixarà de ser l'entrenador de l'Handbol Sant Cugat la pròxima temporada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Javier Fernández

Imatge d'arxiu de Javier Fernández

El fins ara entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Javier Fernández, ha decidit no continuar al capdavant de l'equip després de tres temporades. Fernández, que ha comunicat el seu adéu a la plantilla aquest dilluns, deixa l'equip després d'aconseguir l'ascens a Lliga Catalana. El club, que va saber la notícia dijous passat, ja busca substitut i tot i que podria arribar algú de fora, també es contempla la possibilitat d'incorporar gent de la casa o algun entrenador que ja sap el que és dirigir el primer equip santcugatenc.

Tres temporades, dues a Lliga Catalana i una a Primera Catalana, han estat els anys que Javier Fernández ha estat al capdavant de l'Handbol Sant Cugat. El tècnic marxa just l'any en què ha aconseguit retornar-lo a Lliga Catalana. Tot i això, aquesta temporada ha estat molt intensa, sobretot pels motius emocionals que l'ha envoltat. Un curs en què entrenador i plantilla es van conjurar per assolir l'objectiu de l'ascens. És per això, que tal i com explica el tècnic, Javier Fernández, ha decidit posar punt final a aquesta aventura.

Javier Fernández

El que he viscut amb aquest equip és amb el que em vull quedar. La temporada ha estat molt difícil i vull quedar-me amb aquesta sensació.




Fernández es mostra orgullós dels tres anys, però sobretot es queda amb aquest darrer tram de temporada.

Javier Fernández

Em quedo amb els tres anys on ha succeït de tot. Coses bones, dolentes, coses determinades però que al final em quedo amb aquest regust de la fase final.




Amb aquest ascens, Fernández ha aconseguit l'objectiu que la junta directiva li va marcar a principis de temporada. És per això que el president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, agraeix la feina feta per l'entrenador.

Davide Bonaccini

Estem molt agraïts. La feina és d'aquest tres anys. Part del mèrit és dels jugadors, però també de l'entrenador.





El club es va assabentar de la notícia dijous passat quan Bonaccini, el director tècnic, Joan Sancho, i entrenador es van reunir. Des de llavors, com explica Bonaccini, el club busca el substitut de Javier Fernández.

Davide Bonaccini

Estem contemplant gent que és de la casa, que ha estat de la casa i gent de fora, però que creiem que segur que pot fer la feina que volem.






La plantilla ha conegut la notícia aquest dilluns al vespre, quan Fernández ho ha comunicat durant l'entrenament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.