L'Handbol Sant Cugat acomiada la temporada rebent la copa de campions de Primera Catalana


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ha rebut de mans de la Federació Catalana d'Handbol la copa que els atorga com a campions de Primera Catalana. Aquest acte suposa també l'adéu del tècnic, Javier Fernández, que ha dirigit el primer equip santcugatenc durant tres temporades. Per celebrar el títol, els vermell-i-negres han disputat un amistós contra l'Handbol Manyanet.

Punt final a una temporada exitosa de l'Handbol Sant Cugat, que aquest dimecres ha rebut la copa de campions de Primera Catalana. A més, aquesta jornada ha estat emotiva, ja que ha servit per acomiadar a Javier Fernández, que després de tres temporades dirigint el primer equip, ha decidit no continuar. Fernández marxa, després de complir l'objectiu de l'ascens en una temporada especial, i en què plantilla i cos tècnic es van conjurar per arribar a aquest punt. El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, considera que aquest acte serveix per acabar una temporada històrica.

Davide Bonaccini

Ha estat una temporada fantàstica en què l'equip ha lluitat totes les jornades per guanyar-se el mèrit a pujar.




Per part de la federació, hi ha assistit el directiu Jordi Pujós, que creu que amb l'ascens a Lliga Catalana s'ha fet justícia amb l'Handbol Sant Cugat.

Jordi Pujós

L'Handbol Sant Cugat sempre ha estat un dels equips punters i esperem que en dos any torni a Lliga Nacional que és on es mereix ser.






Aquesta festa, celebrada al pav-3 de la rambla del Celler, ha acabat amb un amistós entre l'Handbol Sant Cugat i l'Handbol Manyanet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.