Joan Sancho dirigirà l'Handbol Sant Cugat a Lliga Catalana en la seva tercera etapa al club


  • Comparteix:

Sancho és el tècnic escollit

Sancho és el tècnic escollit

El director esportiu de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, es converteix en el nou entrenador de l'equip sènior en substitució de Javier Fernández. La directiva vermell-i-negra valora la gran experiència i capacitat de Sancho, que a partir d'ara compaginarà les tasques de coordinació i de tècnic. Aquesta serà la seva tercera etapa al capdavant del primer equip de l'entitat.

Sancho porta molts anys treballant a l'entitat i tota la vida vinculat a l'handbol. El gran coneixement del joc i de la filosofia del club han estat clau perquè la directiva s'hagi decantat per ell per dirigir el primer equip. De fet, aquesta serà la seva tercera etapa com a entrenador del sènior vermell-i-negre. Va debutar l'any 1995 i va estar 10 anys en el càrrec, aconseguint estar dos anys a Primera Nacional. La seva segona etapa va ser més breu, tot just dues temporades. Ara, Sancho agafa les regnes de l'equip per tercera vegada. El club s'estalvia la possible adaptació d'un tècnic de fora i s'assegura una ferma aposta pels jugadors de la casa.

El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, explica a Cugat.cat els motius pels quals la directiva ha optat per Sancho.

Davide Bonaccini

Pot aportar tota l'experiència de 25 anys en el món de l'handbol, coneix molt l'handbol català i té una forma d'entrenar molt bona. És el més adient.




Després de tres temporades al club, el tècnic Javier Fernández ha decidit no continuar dirigint l'equip, que ha quedat campió de Primera Catalana i ha recuperat la categoria perduda la temporada passada, Lliga Catalana. La temporada vinent, el club inicia una nova etapa amb Joan Sancho com a entrenador, però amb objectius ambiciosos, tal com comenta Bonaccini.

Davide Bonaccini

Des de la directiva ens marquem l'objectiu que l'equip acabi entre els set primers classificats.



La directiva no preveu gran canvis en la primera plantilla ja que la confiança en el planter és total. Malgrat tot, no descarta algun reforç puntual. De moment, tan sols es coneix la baixa de Gerard March, que abandona l'equip per motius acadèmics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.