Albert Costa i Eloi Gutiérrez tornen a l'HSC procedents del Valldoreix i l'Esplugues

De dreta a esquerra, Albert Costa el primer assegut al terra, i Eloi Gutiérrez el penúltim a la fila de dalt, en l'anterior etapa com vermell-i-negre / Font: HSC

Handbol

Publicat el 24/jul/12 per Pedro Miserachs

L'Handbol Sant Cugat fitxa Albert Costa procedent de l'Handbol Valldoreix per reforçar la posició de central. Costa, que és un jugador experimentat, fort i amb bona visió de joc, torna al club vermell-i-negre després de tres temporades a l'Handbol Valldoreix. També torna a la disciplina santcugatenca el porter Eloi Gutiérrez, que havia jugat la passada temporada a l'Handbol Esplugues.

El club vermell-i-negre comença a presentar les cares noves per a la temporada 2012-13 i després de l'arribada de Joan Sancho a la banqueta, ara és el torn d'Albert Costa, que reforçarà la posició de central. Costa, format al club santcugatenc, va marxar ara fa tres temporades a l'Handbol Valldoreix.

El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, destaca la visió de joc de Costa i creu que la seva adaptació serà fàcil ja que coneix el club de la seva anterior etapa.

Davide Bonaccini

Albert Costa té experiència, és fort i amb molt visió de joc. Crec que no tindrà problemes d'adaptació ja que ja coneix el club.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pendents de la renovació d'alguns jugadors, qui també tornarà al club vermell-i-negre és el porter Eloi Gutiérrez, també format a l'entitat que dirigeix Bonaccini i que va jugar la temporada passada a l'Handbol Esplugues.