El conjunt de Joan Sancho lluitarà per mantenir-se a la Lliga Catalana

Imatge d'arxiu / Font: HSC

Handbol

Publicat el 24/jul/12 per Pedro Miserachs

L'Handbol Sant Cugat començarà la Lliga Catalana Antonio Lázaro a casa contra el Granollers C el 23 de setembre. Els santcugatencs es fixen com a principal objectiu la permanència en una competició on la Roca és el màxim favorit per aconseguir una de les dues places d'ascens.

Ja es coneix el calendari de l'Handbol Sant Cugat en el seu retorn a la Lliga Catalana. Els vermell-i-negres començaran i acabaran al pav3 de la rambla del Celler. El primer rival serà el Granollers C, mentre que el darrer partit serà contra el Manyanet el 28 d'abril.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, creu que la Roca està per sobre de tota la resta de rivals i té un nivell molt superior sent el principal candidat a l'ascens. Per Sancho, l'altre plaça d'ascens se la jugaran entre equips com el Sant Quirze, el Banyoles o el Sant Joan Despí. Sancho pensa que l'objectiu del seu equip ha de ser la permanència.

Joan Sancho

L'objectiu és mantenir la categoria sense patir. Tenim un equip molt jove i les tres darreres vegades que hem estat a Lliga Catalana hem baixat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El conjunt santcugatenc començarà la pretemporada el 27 d'agost i ja tenen apalaurat algun amistós contra equips com el Sant Vicens. La plantilla està tancada amb les incorporacions d'Albert Costa i Eloi Gutiérrez i només resta saber si algun jugador marxarà de la disciplina santcugatenca. El juvenil Pau Martínez també s'incorporarà al primer equip.