L'exjugador Àlex Lozano se'n fa càrrec del Valldu masculí per ascendir


  • Comparteix:

Àlex Lozano entrenarà l'Handbol Valldoreix masculí
/ Font: Facebook

Àlex Lozano entrenarà l'Handbol Valldoreix masculí / Font: Facebook

L'equip masculí de l'Handbol Valldoreix treballa des de fa dues setmanes sota la direcció de l'exjugador Àlex Lozano, que substitueix Dani Lara a la banqueta. El nou tècnic, que es proposa l'ascens com a objectiu, cedirà tot el protagonisme als jugadors més joves. El conjunt verd-i-negre debutarà l'últim cap de setmana de setembre com a visitant davant el Martorell, i ho farà una temporada més a Segona Catalana.

La nova temporada de l'Handbol Valldoreix es presenta amb canvis. Els valldoreixencs estrenen nou tècnic i presenten un equip rejovenit que lluitarà per assolir, aquests any sí, un canvi de categoria, després que l'any passat van ser a la fase d'ascens a Primera Catalana. L'entrenador, Àlex Lozano, té clar que aquesta temporada els joves hauran de donar la cara.



Àlex Lozano

Jugaran els més joves, volem fer un canvi generacional. Se'ls ha de donar el protagonisme ja. Nosaltres no podem ser-hi sempre mantenint l'equip.


Enguany, Valldu i Handbol Sant Cugat 'B' no coincideixen en la fase prèvia de Segona Catalana, però Lozano no descarta trobar-se amb els vermell-i-negres en la següent fase. El que té clar és que l'equip anirà a per totes i amb l'ascens en el punt de mira.


Àlex Lozano

L'objectiu és ascendir, però en aquesta categoria mai no saps el que et trobaràs fins que no hi ets.


Per aquest equip la lliga començarà l'últim cap de setmana de setembre. L'Handbol Valldoreix de Lozano s'estrenarà a la pista del Martorell. Abans, el conjunt verd-i-negre intentarà disputar algun amistós, possiblemet, amb el Molins de Rei o el Pau Casals de Sabadell.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.