L'Handbol Sant Cugat es queda sense premi davant el BM Granollers C

L'Handbol Sant Cugat perd (33-34) davant el Balonmano Granollers 'C' en la primera jornada de Lliga Catalana. Després que els locals dominessin amb autoritat tota la primera part, els primers minuts del segon temps han estat clau per decantar la balança en favor dels visitants. Tot i això, els vermell-i-negres han disposat d'un llançament a falta de dos segons per al final que hagués suposat el gol de l'empat. David Perelló ha estat expulsat amb vermella directa després d'una acció en què els santcugatencs han mostrat el seu desacord.

L'Handbol Sant Cugat ha tingut el triomf a tocar després de dominar gran part del partit davant el BM Granollers, actual campió de Lliga Catalana i màxim favorit a l'ascens. A la primera part els santcugatencs s'han imposat davant els blau-i-blancs amb un gran joc ofensiu i concentrats en defensa. De fet, els vermell-i-negres han dominat durant els primers 30 minuts el marcador amb avantatges de fins a tres gols. A falta de sis minuts per al descans, en una jugada molt aparatosa, l'àrbitre ha considerat que David Perelló ha comés la falta de forma intencionada i li ha mostrat targeta vermella.

A la represa però, els santcugatencs han sortit poc concentrats i els visitants ho han aprofitat per capgirar el marcador. Tot i això, l'Handbol Sant Cugat ha aconseguit refer-se i a falta d'un minut ha aconseguit empatar el matx. A falta de 20 segons per al final el Granollers ha aconseguit marcar el gol que li ha donat el triomf. Tot i això, els santcugatencs han disposat de l'última possessió, i han errat un llançament de falta que hagués suposat l'empat.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, considera que els primers minuts després del descans han estat claus però creu que l'empat hauria estat el resultat més just.

Joan Sancho

Hem sortit freds. Malament en atac i tous en defensa. Amb aquests equips costa remuntar. Llàstima no sumar un punt, hagués estat el més just.

La propera jornada l'Handbol Sant Cugat visita la pista de l'Handbol Banyoles.