L'Handbol Sant Cugat visita l'Handbol Banyoles, segon classificat l'any passat


  • Comparteix:

Imatge del partit contra el Granollers 'C'

Imatge del partit contra el Granollers 'C'

L'Handbol Sant Cugat visita una de les pistes més dures de Lliga Catalana, la del segon classificat la temporada passada, l'Handbol Banyoles. Els santcugatencs van perdre per només un gol a la primera jornada, i ho van fer contra el líder de la passada temporada, el Granollers 'C', en un partit en què van demostrar prou potencial com per competir contra els millors de la lliga. El matx es disputa a la complicada pista de l'Handbol Banyoles, aquest dissabte a les sis de la tarda.

Inici complicat el que està tenint l'Handbol Sant Cugat en el seu retorn a Lliga Catalana. Si la primera jornada patien una ajustada derrota amb el campió de l'any passat, el Granollers 'C', en aquesta segona visiten la pista d'un equip que, sobre el paper, només supera el mateix Granollers 'C'. El segon classificat la temporada passada, l'Handbol Banyoles, rep els santcugatencs en una pista complicada, amb arbitratges que acostumen a despertar polèmica i amb una intensitat molt alta. I més després de l'inici de competició, en què els de Banyoles van caure a la pista de l'Handbol Gavà (32-29) i cercaran la victòria sí o sí. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, afirma les complicades cirmustàncies de l'enfrontament però creu que no és tan complicat com la primera jornada i que tenen opcions.

Joan Sancho

Partit complicat, però en principi és un equip més assequible tot i que també és veritat que juguem a la seva pista. Hem de ser intensos en defensa i esperar un bon arbitrage.


Després de la derrota inaugural els vermell-i-negre cerquen la primera victòria en partit corresponent a la segona jornada de Lliga Catalana. El matx, dissabte a les sis de la tarda al Pavelló de la Draga, Banyoles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.