L'Handbol Sant Cugat obté una victòria de mèrit a la pista del Banyoles


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ja coneix la victòria

L'Handbol Sant Cugat ja coneix la victòria

L'Handbol Sant Cugat venç per la mínima (27-28) el Banyoles en la segona jornada de Lliga Catalana. Els vermell-i-negres superen el segon classificat de la temporada passada i confirmen el bon nivell mostrat en aquest inici. Amb aquest resultat el conjunt santcugatenc suma el seu primer triomf després de recuperar la categoria perduda.

L'Handbol Sant Cugat ha guanyat el primer partit de la temporada en una de les pistes més difícils de la categoria. Els homes de Joan Sancho han vençut per la mínima un conjunt que la temporada passada va acabar en segona posició a Lliga Catalana i que va perdre molt pocs partits. Després que la setmana passada, l'Handbol Sant Cugat va perdre per només un gol davant el Granollers aquest cop el bon joc en els instants finals han permès els vermell-i-negres sumar els dos primers punts. Els santcugatencs sumen un triomf en dos partits en un inici complicat davant dos dels rivals més potents que es trobaran aquest any. El tècnic vermell-i-negre, Joan Sancho, destaca la moral que dóna el triomf, però no vol llençar les campanes al vol.

Joan Sancho

Està clar que en aquests moments el vestidor està molt animat, però nosaltres hem de pensar partit a partit.




L'Handbol Sant Cugat rep la setmana vinent el Poblenou.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.