L'Handbol Sant Cugat B inicia la lliga amb triomf i el Valldoreix amb derrota


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat B ha començat la lliga amb triomf

L'Handbol Sant Cugat B ha començat la lliga amb triomf

L'Handbol Sant Cugat B guanya (27-20) el Banyoles B a la primera jornada del grup 1 de Segona Catalana en un matx on els de Joan Cinta han protagonitzat una remuntada de mèrit a l'inici del partit. Per contra, l'Handbol Valldoreix, al grup 2, ha caigut derrotat (19-18) a la pista del Martorell.

Primera jornada de lliga a Segona Catalana amb sort diversa per als dos conjunts de la nostra ciutat. L'Handbol Sant Cugat B ha guanyat de manera àmplia (27-20) davant el Banyoles B. Els santcugatencs han començat amb un parcial (0-4) en contra, però han reaccionat ràpidament arribant al descans per davant(14-9). A la represa, els vermell-i-negres han acabat imposant el seu ritme (27-20). L'entrenador de l'equip, Joan Cinta, destaca el bon treball del seu conjunt.

Joan Cinta

L'equip ha basat la victòria en el treball físic. Molts satisfet pel treball dels meus jugadors.


Els vermell-i-negres afronten la segona jornada de lliga a la pista del Rubí. L'altre representant santcugatenc, l'Handbol Valldoreix, ha caigut de manera ajustada (19-18) a la pista del Martorell. Els valldoreixencs rebran el Sant Joan Despí a la jornada següent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.