Tots els equips A de l'Handbol Sant Cugat jugaran a Lliga Catalana


  • Comparteix:

El juvenil de l'Handbol Sant Cugat en acció

El juvenil de l'Handbol Sant Cugat en acció

Els equips A de l'Handbol Sant Cugat, l'infantil, el cadet i el juvenil, tots ells a Lliga Catalana, la màxima categoria, inicien aquest cap de setmana les seves respectives competicions. El juvenil i el cadet B afronten les fases classificatòries per jugar a Primera Catalana. Mentre els cadets hauran d'esperar a la setmana que ve, els juvenils començaran aquest diumenge.

El treball fet per l'entitat aquests anys està donant els seus fruits. La mostra és la categoria assolida pels equips A; tots competiran a la màxima categoria catalana a partir d'aquest cap de setmana. Això signifa que entre els seus rivals hi haurà clubs de la talla de Barça o Granollers. L'últim conjunt vermell-i-negre a incroporar-se al club dels millors és el juvenil, que ha accedit a la categoria després de superar el Sant Esteve Sesrovires tant a l'anada com a la tornada. Aquest equip s'estrenarà diumenge a casa contra l'AE Carles Vallbona. També jugarà a casa l'infantil A, que rebrà la visita de l'EH Gavà. El cadet A debutarà també aquest diumenge però ho farà com a visitant a la pista del KH-7 Granollers. Per al president de l'entitat, Davide Bonnaccini, el club ha assolit el que s'havia proposat i lloa la tasca dels entrenadors per haver arribat a aquest nivell.



Davide Bonaccini

Això suposa una alegria. Estem molt orgullosos de la feina dels entrenadors. Això és molt important per al club i per Sant Cugat també.




En canvi, els equips B tenen pendent jugar les fases classificatòries per disputar la lliga de Primera Catalana. Els primers a trencar el gel seran els juvenils, que dissabte visitaran la pista del Martorell i diumenge rebran aquest mateix equip a casa. El cadet B haurà d'esperar a la setmana següent ja que ha quedat exempt de la primera ronda. El seu primer adversari sortirà de l'eliminatòria Liceu Francès-Vilamajor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.